OVV prijswijzigingen
Paling op toast Gerookte palingfilet uit eigen rokerij | € 13,50 |
Zalmfilet op toast Gerookte handuitgesneden Schotse Zalm uit eigen rokerij | € 13,50 |
Haring op toast 2 haringen vers van het mes | € 8,50 |
Avocado Garnalen Gevulde avocado met Hollandse garnalen | € 11,00 |
Hollandse garnalencocktail Handgepelde Hollandse garnalen als cocktail verwerktin een groot glas | € 17,50 |
Wandeling van Simonis Gerookte zalm, gerookte paling, Hollandse garnalen en crabsalade geserveerd met boerenbrood | € 16,50 |
Halve Kreeft Halve kreeft gevuld met Hollandse garnalen | € 18,50 |
Gamba’s in knoflookolie Gepelde gamba’s op Spaanse wijze gebakken | € 12,50 |
Gegratineerde Mosselen met verse kruiden, knoflook en oude kaas | € 12,50 |
Holtkamp garnalenkroketten 2 huisgemaakte garnalenkroketten met brood | € 13,50 |
Gegratineerde coquille Onze klassieker met coquille, stukje zalm en huigemaakte champignon ragout | € 11,00 |
Kreeft thermidor halve kreeft gevuld en gegratineerd met kaas | € 19,50 |
Kreeftensoep Onze bekende kreefensoep uit eigen keuken | € 9,95 |
Simonis soep Onze eigen vissoep met lekker veel vis erin | € 9,95 |
Bouillabaisse Een lichte, Franse vissoep met alleen witvis | € 8,50 |
Al onze oesters worden geserveerd op ijs met citroen en vinaigrette
6 Gillardeau nr 4 | € 23,50 |
9 Gillardeau nr 4 Een kleine Franse oester afkomstig uit Normandië | € 30,00 |
6 fines de claire nr 4 | € 14,00 |
9 fines de claire nr 4 Een volle oester van het huis Gillardeau | € 19,50 |
Fruits de mer Een waanzinnige creatie van diverse soorten schaal- en schelpdieren in een toren geserveerd | |
Mini fruits de mer | € 32,50 |
1 persoons schaal | € 47,50 |
2 persoons schaal | € 90,00 |
3 persoons schaal | € 125,00 |
Plateau de crustaces Een waanzinnige creatie van diverse soorten schaaldieren | |
1 persoons schaal | € 47,50 |
Al deze hoofdgerechten worden geserveerd met frites of stokbrood en koolsalade
Pan gekookte Jumbo mosselen Op Zeeuwse wijze gekookt met groente, witte wijn, roomboter en zeewater | € 23,00 |
Knoflook wokmosselen Op Franse wijze uit de wok met knoflook, peterselie en grof zeezout | € 23,50 |
Sliptong 3 stuks in roomboter gebakken | € 22,50 |
Tong 300-400 gram groot, klassiek in roomboter gebakken | € 27,50 |
Tonijnfilet van de grill Gegrild, geserveerd met honing-ketjapsaus | € 24,00 |
Zwaardvisfilet van de grill Van de grill met een spicy knoflookolie | € 24,00 |
Zalm v/d Grill Geserveerd met roergebakken groente en kreeftensaus | € 22,50 |
Wokgamba`s Kleine gamba’s gewokt in verse knoflook | € 19,50 |
Grote Gamba’s Gewokt in onze beroemde Spaanse marinade | € 23,50 |
Zeebaars uit de oven Gevuld en in zijn geheel gegaard in de oven | € 19,00 |
Dorade Gevuld en in zijn geheel gegaard in de oven | € 19,00 |
Canadese Kreeft Hele kreeft gekookt, geserveerd met warme botersaus | € 32,50 |
Frisse salade | € 7,50 |
Caesar salade met gambas | € 15,00 |
Caesar salade met gerookte zalm | € 15,00 |
Caesar salade met tonijn van de grill | € 19,00 |
Al deze hoofdgerechten worden geserveerd met frites of stokbrood en koolsalade
Kibbeling Onze klassieker, kleine stukjes gebakken vis | € 19,50 |
Lekkerbek Mooi stuk verse kabeljauw filet gebakken | € 19,50 |
Grote Schol Dikke Hollandse schol gebakken | € 18,50 |
Scholfilet Mooie Hollandse platvis gebakken | € 19,50 |
Garnalen Gepelde garnalen met een krokant laagje | € 19,00 |
Chinese Garnalen Gefrituurde garnalen met een staartje | € 17,00 |
Calamari fritti Inktvisringen in een krokant laagje gebakken | € 18,50 |
Mosselen Zeeuwse gebakken mosselen krokant gebakken | € 16,00 |
Sardines 8 Portugese sardines in droge bloem gebakken | € 16,00 |
Rode Poon Heerlijke noordzee vis om van de graat af te eten | € 16,00 |
Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag op onze website. Door op de ‘Akkoord’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.